logo
  • Русский
  • Українська
  • logo
  • Русский
  • Українська
  • Юридична інформація

    Угода на обробку персональних даних

    Надаючи свої персональні дані Користувач дає згоду на обробку, зберігання і використання своїх персональних даних на підставі закону №2297-VI “Про захист персональних даних”. в наступних цілях:

    • Здійснення клієнтської підтримки
    • Отримання Користувачем інформації про маркетингові події
    • Проведення аудиту та інших внутрішніх досліджень з метою підвищення якості послуг, що надаються.

    Під персональними даними мається на увазі будь-яка інформація особистого характеру, що дозволяє встановити особу Користувача / Покупця така як:

    • Прізвище ім’я по батькові
    • Дата народження
    • Контактний телефон
    • Адреса електронної пошти
    • Поштова адреса

    Персональні дані користувачів зберігаються виключно на електронних носіях і обробляються з використанням автоматизованих систем, за винятком випадків, коли неавтоматизована обробка персональних даних необхідна в зв’язку з виконанням вимог законодавства.

    Компанія зобов’язується не передавати отримані персональні дані третім особам, за винятком таких випадків:

    • За запитами уповноважених органів державної влади тільки на підставах та в порядку, встановленим законодавством
    • Стратегічних партнерів, які працюють з Компанією для надання продуктів і послуг, або тим з них, які допомагають Компанії реалізовувати продукти та послуги споживачам. Ми надаємо третім особам мінімальний обсяг персональних даних, необхідний тільки для надання необхідної послуги або проведення необхідної транзакції.

    Компанія залишає за собою право вносити зміни в односторонньому порядку в справжні правила, за умови, що зміни не суперечать чинному законодавству. Зміни умов справжніх правил вступають в силу після їх публікації на Сайті.

    Запишіться на безкоштовну онлайн-консультацію!
    У зручний час, фахівець проконсультує про можливі протипоказання, про вартість послуг і відповість на інші питання
    Дякуємо!
    Ваша заявка відправлена.

    Адміністратор зв'яжеться з вами найближчим часом і уточнить зручний час для консультації.